Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 21 Şubat 2020 - 14:33 Yorum: 0

Erdemli’de tarım arazileri temizlendi

Erdemli Belediyesi Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, sera ve bahçe aralarında biriken ve yol kenarlarına...

Erdemli’de tarım arazileri temizlendi

Erdemli Belediyesi Temizlik ve Çevre Koruma Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, sera ve bahçe aralarında biriken ve yol kenarlarına vatandaşlarca bırakılan otlar temizlendi.

Topraktaki verimliliği düşürdüğü bilinen ve çevreye zarar veren anız yakma işleminin ilçede yasaklanması sebebiyle, Erdemli Belediyesi ekipleri çiftçiyi bu kirli görüntüden kurtarmak için harekete geçti. Koyuncu Mahallesi Kocaköy mevkisinde bahçe araları ve sera kenarlarının temizliğini yapan ekipler, vatandaşların biriken anız ve çöplerini topladı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Çiftçilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda onların her türlü hizmetlerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Onların daha rahat çalışma koşullarına sahip olması için bugün bahçe kenarlarında ve seralarımızın yanında biriken çöpleri toplattık. Çiftçilerimizin her zaman yanında ve destekçisiyiz" dedi.

Erdemli’de tarım arazileri temizlendi

Erdemli’de tarım arazileri temizlendi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber