Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Nisan 2020 - 17:48 Yorum: 0

Erdemli’de virüs seferberliği

Erdemli Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında önlemlerini üst seviyeye çıkarırken, ekipler şehrin dört bir tarafında dezenfekte çalışmaları...

Erdemli’de virüs seferberliği

Erdemli Belediyesi, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında önlemlerini üst seviyeye çıkarırken, ekipler şehrin dört bir tarafında dezenfekte çalışmaları yapıyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, korona virüs ile mücadele kapsamında "Ekiplerimiz 7 gün 24 saat anlayışı ile alınan önlem ve tedbirler dahilinde sokak ve caddelerde de dezenfekte çalışmalarını özenle gerçekleştirmektedir" dedi. "Hiçbir virüs alınan tedbirlerden daha güçlü değildir" vurgusu yapan Tollu, "Şehrimizde korona virüse karşı bir bilinç oluşturduk. Tek bir vatandaşımıza dahi virüsün bulaşmaması için mücadelemizi sürdüreceğiz. Dezenfekte işlemleri ve maske dağıtımlarının yanı sıra ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın da yanındayız. Sosyal mesafeye ve alınan tedbir ve kurallara uyalım. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Hassasiyet gösteren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Allah'ın izniyle bu badireyi de geride bırakacağız. Yüce Rabbim milletimizin ve memleketimizin tekrar sağlıklı günlere ulaşmasını nasip eylesin" ifadelerini kullandı.

Erdemli’de virüs seferberliği

Erdemli’de virüs seferberliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber