Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ocak 2018 - 16:48 Yorum: 0

Erdemoğlu Ailesinden 16 derslikli fen lisesi ile Oyratlı Köyüne sağlık ocağı

Adıyaman'ın Besni ilçesine her alanda yaptıkları önemli yatırımlarla ilçenin önünü açarak toplumsal kalkınmaya destek olan hayırsever Erdemoğlu Ailesi...

Erdemoğlu Ailesinden 16 derslikli fen lisesi ile Oyratlı Köyüne sağlık ocağı

Adıyaman'ın Besni ilçesine her alanda yaptıkları önemli yatırımlarla ilçenin önünü açarak toplumsal kalkınmaya destek olan hayırsever Erdemoğlu Ailesi tarafından bu defa Besni ilçesine 16 derslikli Fen Lisesi ile Oyratlı Köyünde Sağlık Ocağı yapılıyor.

Besni ilçesine yaptıkları öğrenci yurtları, taziye evleri, sağladıkları istihdam olanakları ve eğitim hayatına yaptıkları katkılarla doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Erdemoğlu Holding tarafından Besni ilçe merkezinde yapılacak olan 16 derslikli Fen Lisesi ile Oyratlı Köyüne Sağlık Ocağı protokolü imzalandı.

Erdemoğlu Holding tarafından Besni ilçe merkezinde yapılacak olan 16 derslikli Fen Lisesi ile Oyratlı Köyünde yapılacak olan sağlık ocağı protokolü valilik makamında Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu arasında imzalandı.

Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza törenine Besni Kaymakamı Ahmet Gençer, Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve İl Sağlık Müdürü Dr. Erdoğan Öz'de hazır bulundu. Doğup büyüdüğü topraklar için bir vefa örneği gösteren Erdemoğlu ailesinin tüm bireylerine teşekkür eden Vali Nurullah Naci Kalkancı, "Erdemoğlu Holdingin ilimizde her alanda bir hizmet mührünü görmek mümkündür. Erdemoğlu Holding ailesinin değerli bireyleri, babaları merhum Mehmet Erdemoğlu'nun vasiyeti üzerine kendi gönüllerinden geçtiği için bu hizmetlere devam etmektedirler. Çocuklarımızı ve gençlerimizi yarınlara daha iyi bir şekilde hazırlama ve daha güvenli bir gelecek oluşturma adına Erdemoğlu ailesinin yaptıracağı Fen Lisesi ile Oyratlı Köyünde yapacakları sağlık ocağının açılışını da inşallah hep birlikte yaparız. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Onlar bizim iftihar vesilelerimizdir. Eğitime verdikleri desteklerden dolayı devletimiz ve Adıyamanlı hemşerilerim adına Ali Erdemoğlu'na ve tüm aile bireylerine gönülden teşekkür ediyorum" dedi

Eğitim, sağlık ve sosyal alanda Besni ilçesine çok önemli yatırımlar yaptıklarını ifade eden Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu, "Erdemoğlu ailesi olarak sosyal sorumluluk kapsamında bu tür yatırımlarımız devam edecektir. 2018-2019 öğrenim yılı başında Besni Mehmet Erdemoğlu Fakültesi hizmete sunulacaktır. Yaptığımız görüşmeler sonucunda fakültemiz tekstil mühendisliği ve işletme bölümünden öğrenci alımı yapacaktır. Daha sonraki yıllar için ise yine Besni ilçemizde Adıyaman Üniversitesine bağlı ikinci bir fakülte binası yapmayı düşünüyoruz. Bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle ülkemize ve ilimize olan vefa borcumuzu ödemeye devam edeceğiz. Bu ülkede kazandığımız paraları, tekrar bu ülkeye eğitim, sağlık, camii ve hizmet olarak geri veriyoruz. Ülkemize daha faydalı hizmetler yapmak için Erdemoğlu Ailesi olarak elimizden gelen her çabayı sarf edeceğiz. Erdemoğlu Holding olarak inşallah 2020 yılında Adıyaman il merkezine bir adet Teknik ve Meslek Lisesi yapmayı düşünüyoruz. Bunlar tamamen bizim içten gelen iyi niyetimizle yapmayı düşündüğümüz eserlerdir. Bu eserlerin yapılması noktasında bizlerin önünü açan herkese çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Besni Kaymakamı Ahmet Gençer ise, Besni'ye yaptıkları önemli yatırımlardan dolayı Erdemoğlu Ailesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından 16 derslikli Fen Lisesi ile Oyratlı köyüne yapılacak olan sağlık ocağının protokolü Vali Nurullah Naci Kalkancı ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu arasında imzalandı.

Erdemoğlu Ailesinden 16 derslikli fen lisesi ile Oyratlı Köyüne sağlık ocağı

Erdemoğlu Ailesinden 16 derslikli fen lisesi ile Oyratlı Köyüne sağlık ocağı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber