Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 19 Ağustos 2022 - 00:03 Yorum: 0

Erdinç Sözer: "Galibiyeti hak etmiştik"

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Royal Antwerp karşısında galibiyeti hak ettiklerini fakat maçın berabere bittiğini söyleyerek, gelecek...

Erdinç Sözer: 'Galibiyeti hak etmiştik'

Medipol Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, Royal Antwerp karşısında galibiyeti hak ettiklerini fakat maçın berabere bittiğini söyleyerek, gelecek hafta deplasmanda tur atlayan taraf olmak istediklerini belirtti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında Medipol Başakşehir evinde karşılaştığı Belçika ekibi Royal Antwerp ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Sorumlusu Erdinç Sözer, "Beklediğimiz bir maç oldu. İyi bir takımla oynadık. 90 dakika çok büyük emek verdik. 1-0 öne geçtik. Güzel bir gol attık. 1-0'ı tutmamız gerekirdi. Bir orta ile golü yedik. Maç berabere bitti. Pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz gerekiyordu. Daha hareketli oynamamız gerekiyordu. Rakibin de bir planı vardı. Rakibin de planı vardı. İkinci devre daha iyi oynadık. Pozisyonlar bulduk ve golü attık. Duran top sonrasında bir pozisyon verdik. Bu emeğe yazık. Galibiyeti hak etmiştik. Gelecek hafta her şeye açık. Netanya maçı da berabere bitmişti, sonra maçı aldık. O istek, cesaretle Antwerp deplasmanına gideceğiz. Tur atlamayı çok istiyoruz. Yarın rejenerasyon yapacağız. Kayserispor maçımız var. 3 günde bir maç kolay değil. Yeni maça odaklanmamız gerekiyor. Gelecek hafta çok mühim bizim için, hocalar için oyuncular için kulüp için. Çok iyi odaklanmamız lazım. Ondan sonra ilerisine bakacağız. Önce Kayseri sonra Antwep maçını büyük motive ile başarmak istiyoruz. Kuvvetli bir takım. Bizi en az aynı seviyede görüyorum belki daha iyi. Bunu maçta gösterdik. Bu maçı daha çok domine etmeye çalıştık, daha çok emek verdik. Antwerp iyi ve organize bir takım. Hızlı oyuncuları var. Bunları fark ettik. Gelecek hafta Antwerp'te şansımız var. O istek ve motive ile maçı almamız lazım" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber