Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 02 Ağustos 2022 - 17:27 Yorum: 0

Erdoğan, Cemal Gürsel Mahallesi sakinleri ile buluştu

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Erdoğan, Cemal Gürsel Mahallesi sakinleri ile buluştu

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, Yeşilyurt ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Zaman bulduğu her fırsatta Malatya'ya gelerek vatandaşlarla bir araya gelen Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, dün de Yeşilyurt ilçesine bağlı Cemal Gürsel Mahallesi'ni ziyaret ederek burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Mahalle halkı ile sohbet eden Erdoğan, hiçbir ayrım yapmadan imkanlar ölçüsünde yardım ve desteklerinin devam edeceğini söyledi. Bir takım farklılıkların ayrımcılığa yol açmaması gerektiğini ifade eden Erdoğan, " Bizim hassasiyetimiz vatan, millet ve bayraktır. Bu değerlerle sorunu olmayan herkes kardeşimizdir" dedi.

Toplantıya katılan Başharık Mahallesinden bazı vatandaşlar da, imarla ilgili sorunlar yaşadıklarını ifade ederek, " Yıllardır bu sorunu yaşıyoruz ama çözüm için adım atılmıyor. Kısa zamanda çözüm bekliyoruz" diye konuştular.

Reşat Erdoğan kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber