Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Kasım 2015 - 15:45 Yorum: 0

Erdoğan: Tahir Elçi'ye Allah'tan rahmet diliyorum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balıkesir'de toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan: Tahir Elçi'ye Allah'tan rahmet diliyorum

Balıkesir’de yapımı tamamlanan tesislerin açılış töreninde bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesi ve bir polisimizin şehit edilmesine ilişkin olarak, “Sayın Elçi'ye ve şehit polisimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Bu olay Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz, durmak yok, yılmak yok. Aynı kararlılıkla buna devam edeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir Burhaniye Pelitköy Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Okulu ile Yapımı Tamamlanan Tesislerin Hizmete Alım Töreni’ne katılmak üzere Balıkesir’e gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı tamamlanan tesislerin açılış töreninde bir konuşma yaptı. Konuşmasında, Diyarbakır'da yaşanan çatışmada Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürüldüğünü, bir polisimizin de şehit olduğunu öğrendiğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Polislerden ve gazetecilerden yaralananlar var. Sayın Elçi'ye ve şehit polisimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Bu olay Türkiye'nin terörle mücadeledeki kararlılığının ne kadar doğru olduğunu göstermiştir. Bu mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz, durmak yok, yılmak yok. Aynı kararlılıkla buna devam edeceğiz” dedi.

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber