Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 19 Mart 2015 - 14:58 Yorum: 0

Ereğli Belediye Başkanı Uysal'dan ziyaretler

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçede yalnız yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 65...

Ereğli Belediye Başkanı Uysal'dan ziyaretler

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında ilçede yalnız yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, 65 yaş üstü mağdur durumdaki vatandaşlara Ereğli Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Yaşlılara gerekli sevgi ve saygıyı toplumun her kesiminin göstermesi gerektiğini ifade eden Uysal, “Ziyaretlerde bulunduk, ihtiyaç sahiplerinin taleplerini dinledik. 65 yaş üzeri vatandaşlar ile engellilerin evlerinin her ay düzenli olarak temizlenecektir ve gerekli ihtiyaçları da Ereğli Belediyesi tarafından karşılanacaktır” dedi.

Başkan Uysal, sosyal projelere önem vermeye devam edeceklerini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber