Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 18:08 Yorum: 0

Ereğli Elmis’e Hazır

Konya'nın Ereğli ilçesinde 12-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında icra edilecek olan "Uluslararası Özel Eğitim Kongresi ELMIS 2016'nın etkili, verimli bir...

Ereğli Elmis’e Hazır

Konya'nın Ereğli ilçesinde 12-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında icra edilecek olan "Uluslararası Özel Eğitim Kongresi ELMIS 2016'nın etkili, verimli bir şekilde gerçekleşmesini sağlamak amacıyla bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Down Cafe'de Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Özel Sevgi Eğitim Merkezi Müdürü Vefa Demirkıran basın toplantısı düzenledi. Ereğli'de ilk, Türkiye'de üçüncü kez düzenlenecek olan ELMIS 2016 Uluslararası Özel Eğitim Konferansı'nın tanıtımının yapıldığı toplantıda, 12-15 Mayıs tarihleri arasında Kültür Merkezi'nde yapılacak olan ve Perşembe günü saat 10.00'da başlayacak olan programa vatandaşlar davet edildi.

Ereğli Belediyesi'nin ev sahipliğini üstleneceği ELMIS 2016 Kongresi'ne, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın, NEÜ Özel Eğitim Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hakan Sarı, NEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Pehlivan'ın destek vereceğini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kongreye yerli ve yabancı 300'ün üzerinde akademisyenin konuşmacı olarak katılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, tanıtım açısından Ereğli'ye büyük katkılarının olacağına inandığı Uluslararası Özel Eğitim Kongresi ELMIS 2016'yı gerçekleştiren bir kent olarak Ereğli'nin, bundan sonraki çalıştaylara, bilimsel toplantılara ve kültürel etkinliklere de imza atabileceğinin en güzel kanıtı olduğunu söyledi. Başkan Özgüven, "Necmettin Erbakan Üniversitesi, Özel Sporcular Spor Federasyonu ve Ereğli Belediyesinin ortaklaşa yürüteceği bu programın yapılacağını dile getirmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Özel olan kardeşlerimizin toplum içerisinde hem eğitimde, hem sosyal hayatta, her kademede yer almalarını önemsiyoruz. Bu işin eğitim ayağı önemli ve bu kongrenin de buna hizmet edeceğini düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ereğli'de 12- 15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kongreye Türkiye'den olduğu gibi Almanya, İngiltere, Avustralya, Suudi Arabistan ve Kıbrıs'tan da özel eğitim konusunda duayen olan akademisyenlerin de yer alacak olmasından mutluluk duyduklarını dile getiren Özgüven, tüm Ereğli halkını Belediye Kültür Merkezi'ne davet etti.

Ereğli Elmis’e Hazır

Ereğli Elmis’e Hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber