Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Ereğli'de altyapı çalışmaları

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, köylerin altyapı eksikliklerinin tamamlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda köy muhtarlarıyla bir araya...

Ereğli'de altyapı çalışmaları

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, köylerin altyapı eksikliklerinin tamamlama çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda köy muhtarlarıyla bir araya gelen Çay, ilk etapta 93 bin metrekare parkenin dağıtılacağını belirterek, ''Bu parkelerin biran önce döşenmesi gerekiyor, muhtarlarımız bu doğrultuda daha özverili ve istekli çalışmalı. Parke çalışmalarını bitiren muhtarlarımız talepleri doğrultusunda yine parke verilecektir'' dedi.

Devlet-vatandaş işbirliğiyle köylere ciddi yatırımlar yapıldığını ve muhtarların her türlü talebine olumlu yanıt verdiklerini vurgulayan Çay, şöyle konuştu:

''Amacımız köylerimizdeki vatandaşların sağlık su içmelerini sağlamaktır. Bu sene sonuna kadar bir aksilik olmazsa tüm su depolarımızı onarımdan geçirmek istiyoruz. Benim sizlerden istediğim köylerimizde, bu çalışmalar yapılırken işlerin başında durmanızdır. Kendi işinizmiş gibi sahip çıkmanızı istiyorum. Siz test edip bize tamam dediğiniz zaman, biz müteahhide işin ödemesini yaparız. Muhtarlarımızın özverili çalışmaları bizi daha çok teşvik eder. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılmayacak iş yoktur. Yeter ki hizmette açık olalım, şeffaf olalım.''

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber