Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 25 Ekim 2014 - 15:33 Yorum: 0

Ereğli'de balık satış yerleri denetlendi

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, balık satış yerlerini denetledi.Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Alptekin...

Ereğli'de balık satış yerleri denetlendi

ZONGULDAK (AA) - Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri, balık satış yerlerini denetledi.

Ereğli Belediyesi Zabıta Müdürü Alptekin Dursun, gazetecilere yaptığı açıklamada, denetimlerde balıkların tazeliği ve balık boylarının kontrol edildiğini belirtti.

Dursun, denetimlerin devam edeceğini vurgulayarak, şöyle konuşu:

"Mevsim itibariyle tezgahlarda yerini alan balıkların taze bir şekilde müşteriye sunulması, sağlıksız ortamda ve hijyensiz bir şekilde balık satışı yapılmaması için denetimler yapıyoruz. Yaptığımız denetimlerde standartlara uymayan balık tezgahları hakkında uyarı yapıldı. Vatandaşlarımız olumsuz bir durumla karşılaştıklarında ya da bozuk ürün satıldığını fark ettiklerinde, mutlaka zabıtaya haber vermelerini rica ediyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber