Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mayıs 2016 - 18:48 Yorum: 0

Ereğli’de "Kanserden Korunma Ve Sağlıklı Beslenme" Konulu Konferans

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Ereğli Beyaz Melekler Onkoloji Hastalarına Destek Derneği işbirliğinde "Kanserden Korunma ve Sağlıklı Beslenme"...

Ereğli’de 'Kanserden Korunma Ve Sağlıklı Beslenme' Konulu Konferans

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Konya Ereğli Beyaz Melekler Onkoloji Hastalarına Destek Derneği işbirliğinde "Kanserden Korunma ve Sağlıklı Beslenme" konulu konferans düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen ve konuşmacı olarak Dr. Yavuz Dizdar'ın katıldığı konferansı, Ereğli Kaymakam Vekili, Halkapınar Kaymakamı Erdal Çetinbaş, Garnizon Komutanı Adem Tol, Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve protokol üyeleri ile çok sayıda vatandaş takip etti. Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Onkoloji Uzmanı Dr. Yavuz Dizdar'ı Ereğli'de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, konferansa katılanlara teşekkür etti.

Son yıllarda artan kanser vakalarının sebebinin kötü besin zinciri ve buna bağlı olarak aşırı para hırsıyla çalışan büyük şirketler olduğunu söyleyen Dr. Yavuz Dizdar, hastalığın tedavisinde ev yapımı yoğurt, paça çorbası gibi gıdaların tüketilmesi gerektiğini söyledi. Dizdar, sağlıklı yaşam için organik ürünler tüketilmesi gerektiğinin altını çizdiği konuşmasında, "Özellikle kanser tedavisinde koyun yoğurdu önemli bir besin kaynağıdır. Ereğli'de güz yoğurdu olarak da tüketilen koyun yoğurdu kanserin en etkili doğal ilacıdır" diye konuştu. Konuşmasının ardından vatandaşların sorularını alarak cevap veren Dizdar'a yaklaşık 1.5 saat süren konferans sonunda Konya Ereğli Beyaz Melekler Onkoloji Hastalarına Destek Derneği tarafından çiçek ve plaket verilirken, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven de Torosların eteğinde karlar içerisinde resmedilmiş kardelen tablosu ve el dokuma halı hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber