Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 10:08 Yorum: 0

Ereğli’de Kapalı Pazar Yerinin Temeli Atıldı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından yaptırılacak kapalı pazar yerinin temeli törenle atıldı.

Ereğli’de Kapalı Pazar Yerinin Temeli Atıldı

Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi tarafından yaptırılacak kapalı pazar yerinin temeli törenle atıldı.

Barbaros Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde gerçekleşen temel atma programını iftar yemeği ile birleştiren Ereğli Belediyesinin organizasyonuna İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, AK Parti İlçe Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, belediye meclis üyeleri, İlçe Müftüsü Yusuf Eseroğlu, İlçe Tarım Müdürü Orhan Soylu, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Ereğli Sebzeciler ve Meyveciler Odası Başkanı Mustafa Gürpınar, her seçim döneminde siyasilerin seçim vaatleri arasında yer alan kapalı pazar yeri inşaatının yapımının Başkan Özgüven'e nasip olduğunu ifade ederek, "Yıllardır özlemini duyduğumuz kapalı pazarımız Ereğlimize hayırlı olsun. Sayın Başkanımız Özkan Özgüven'e pazarcı arkadaşlarım ve Ereğli adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kapalı pazar alanının komleks bir yapıya sahip olacağını belirttiği konuşmasında, "Pazarı kendi öz kaynaklarımızla aldığımız arsa üzerine kuruyoruz. Pazar alanımız iki katlı ve 8 bin 800 metrekare kapalı alan üzerine kurulan fonksiyonel bir yapıya sahip olacak. 150 araç kapasiteli otoparkından, sosyal alanları da içerisinde barındıracak olan ve yaklaşık maliyeti 3 milyon 500 bin TL. olan kapalı pazarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Programda konuşan İlçe Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ise, "Ereğli'nin ihtiyacı olan bir yapıya kavuşuyoruz, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Yusuf Eseroğlu'nun yaptığı dua ile birlikte kurban kesildi ve hep birlikte butona basılarak temel atıldı. Töreninin ardından okunan ezan ile birlikte yaklaşık 3 bin kişi iftar yaptı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber