Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

Ereğli'de KÖYDES Projesi

ZONGULDAK (AA) – Ereğli’de, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında, 23 köyde 25 su deposunun bakım ve onarımı için ihale yapıldı. Kaymakamlık Toplantı Salonunda...

Ereğli'de KÖYDES Projesi

ZONGULDAK (AA) – Ereğli’de, Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) projesi kapsamında, 23 köyde 25 su deposunun bakım ve onarımı için ihale yapıldı. 

Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleştirilen ihale öncesi açıklamada bulunan Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, ilçe genelindeki tüm su depolarının yıl sonuna kadar bakım ve onarımlarının yapılmasının hedeflendiğini söyledi.

Vatandaşların daha sağlıklı içme suyu kullanmalarını sağlamak istediklerini belirten Çay, "Geçtiğimiz yıl da 27 köyümüzde 49 depomuzu elden geçirdik. Bu sene de 23 köyde 25 depo elden geçirilerek fayans kaplanacak. İlçemizde muhtelif kapasiteli 156 tane su deposu bulunmaktadır. Bazı köylerimizde 1 bazı köylerimizde ise 3 su deposu mevcut" dedi.

İhaleye, iki firma katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber