Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 16:53 Yorum: 0

Ereğli'de, "Paylaştıkça Gülen Yüzler" projesi

ZONGULDAK (AA) -  Ereğli Belediyesi’nin ilçedeki bazı market sahip ve yöneticileri ile hayata geçirdiği, “Paylaştıkça Gülen Yüzler” projesi kapsamında oluşturulan şeffaf kutulara yardımseverler...

Ereğli'de, 'Paylaştıkça Gülen Yüzler' projesi

ZONGULDAK (AA) -  Ereğli Belediyesi’nin ilçedeki bazı market sahip ve yöneticileri ile hayata geçirdiği, “Paylaştıkça Gülen Yüzler” projesi kapsamında oluşturulan şeffaf kutulara yardımseverler katkıda bulunuyor.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, toplanan gıdaların ve maddi bağışların belediyenin öncülüğünde ihtiyaç sahiplerine dağıtımının yapılacağını söyledi.

İlçe genelinde engelli, yaşlı ve çocuklara yönelik değişik projeler de hazırlandığını belirten Uysal, “Ereğli’de çok sayıda market var. Bizim amacımız, muhtaç durumdaki vatandaşlarımıza, duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımızın yapacağı gıda bağışlarını bir havuzda toplayarak ulaştırmak” dedi.

Ereğli Belediyesi Basketbol Kız Takımı oyuncuları da projeye destek vermek amacıyla harçlıkları ile aldıkları gıda maddelerini kutulara bıraktılar.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber