Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Ereğli'deki kamu yatırımları

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli'de eğitimden sağlığa ciddi yatırımları bölge halkıyla buluşturduklarını söyledi.Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli...

Ereğli'deki kamu yatırımları

ZONGULDAK (AA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Ereğli'de eğitimden sağlığa ciddi yatırımları bölge halkıyla buluşturduklarını söyledi.

Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ereğli Devlet Hastanesi ve Ereğli Adliye Sarayı'nın tamamlandığını belirtti.

 Çok sayıda okulun eğitim vermeye başladığını vurgulayan Candan, duble yol konusunda ise çalışmaların devam ettiğini kaydetti.

Ereğli Devlet Hastanesi'nin eski binasının üniversite kampüs alanına dönüştürülmesi için Başbakan Ahmet Davutoğlu'na dosya verdiğini anlatan Candan, "Bu alanın Bülent Ecevit Üniversitesi’nin tahsisine sağlayıp, kampüs alanına dönüştürebilirsek ilçede 10 bin öğrencinin eğitim ve öğrenim görmesi anlamına gelir. Hem sosyal, hem ekonomik yönden Ereğli için hatta bölgemiz için son derece önemli bir projedir" dedi.

Candan, Pençes ve Sakin derelerinin ıslahına ilişkin ihale sürecinin tamamlandığını bildirerek, firmanın kısa sürede çalışmalarına başlayacağını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber