Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 22 Ocak 2018 - 11:18 Yorum: 0

Erek Beş Yıldız Hentbol Takımından büyük başarı

Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, evinde karşılaştığı Elazığ Karşıyaka İÖO Spor Kulübünü...

Erek Beş Yıldız Hentbol Takımından büyük başarı

Deplasmanlı Erkekler Hentbol 2. Lig A Grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Spor Kulübü, evinde karşılaştığı Elazığ Karşıyaka İÖO Spor Kulübünü 35-26 mağlup etti.

2. Lig A Grubunda mücadele eden Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, Nur Tatar Spor Salonunda Elazığ Karşıyaka İÖO Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Van Erek Beş Yıldız Hentbol Takımı, maçı 35-26 kazandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Antrenör Müslüm Karaboğa, "Elazığ Karşıyaka İÖO Spor Kulübü üstün oyunumuzla yenerek grubumuzda namağlup liderliğimizi sürdürüyoruz. Son karşılaşmamızda almış olduğumuz puan ile play-off'lar için de yerimizi biraz daha sağlama aldık. Maçın geneli olarak değerlendirilmesi gerekirse, ilk yarı üstün bir performans sağlayan tecrübeli oyuncularımız farklı bir skor ile soyunma odasına gittiler. 2. yarıda ise genç oyuncularımıza fırsat verdim ve skor avantajını koruyarak maçı kazanmayı başardık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber