Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 17 Ağustos 2022 - 17:43 Yorum: 0

Eren Enerji çalışanlarına Narkorehber eğitimi

Zonguldak'ta Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. çalışanları ve ailelerine yönelik Narkorehber eğitimi düzenlendi.

Eren Enerji çalışanlarına Narkorehber eğitimi

Zonguldak'ta Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. çalışanları ve ailelerine yönelik Narkorehber eğitimi düzenlendi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü 15-16-17 Ağustos 2022 tarihlerinde Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş. çalışanları ve ailelerine yönelik uyuşturucu maddelerin zararları konusunda NarkoRehber eğitimi düzenledi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği görevlileri tarafından üç gün süren NarkoRehber eğitimleri ve Narko-Nokta faaliyetlerine katılan bin 93 çalışana uyuşturucu maddelerin zararları, uyuşturucu madde bağımlılığı ile UYUMA aplikasyonu hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim konuları hakkında bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber