Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Ağustos 2020 - 12:18 Yorum: 0

Erenler’de hurda ve atıl araçlar çekiliyor

Erenler Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından başlatılan çalışma ile Marangozlar Sanayi Sitesinde bulunan hurda ve atıl araçlar otoparka...

Erenler’de hurda ve atıl araçlar çekiliyor

Erenler Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından başlatılan çalışma ile Marangozlar Sanayi Sitesinde bulunan hurda ve atıl araçlar otoparka çekiliyor.

Erenler Belediyesi ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından başlatılan çalışma ile Marangozlar Sanayi Sitesi çevresinde bulunan hurda ve atıl araçlar çekici ile otoparka çekildi. Belediyeden çalışma hakkında yapılan açıklamada, "Daha temiz bir Erenler için vatandaşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamında Zabıta Personelimiz ve Sakarya Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından başlatılan çalışma ile Marangozlar Sanayi Sitesi çevresinde bulunan hurda ve atıl araçlar çekici ile otoparka çekiliyor. Desteklerinden dolayı emniyet güçlerimize teşekkür ediyoruz. Hurda ve atıl araçlara yönelik başlatılan çalışmamız devam edecek" ifadelerine yer verildi.

Erenler’de hurda ve atıl araçlar çekiliyor

Erenler’de hurda ve atıl araçlar çekiliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber