Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2014 - 16:08 Yorum: 0

Erenler'de kaykay pisti çalışması

SAKARYA (AA) - Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, kaykay pisti çalışmasını inceledi.Başkanvekili Arzu Kahveci ile çalışmaları denetleyen Kıratlı, pistin Erenler'e...

Erenler'de kaykay pisti çalışması

SAKARYA (AA) - Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Muhammet Kıratlı, kaykay pisti çalışmasını inceledi.

Başkanvekili Arzu Kahveci ile çalışmaları denetleyen Kıratlı, pistin Erenler'e kazandırılmasında büyük katkısı olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti.

Küpçüler Mahallesi 3055 ve 3042. Sokak'taki parke taşı ve park çalışmalarını da inceleyen Kıratlı, mahalle sakinleriyle görüştü. 

Kıratlı, 3042. Sokak ve Bahar Sokak arasında kalan çocuk parkını kaldırdıklarını vurgulayarak, "Şimdi parkınızı yeniliyoruz. Onun yerine içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, çim üzerinde mini futbol sahası ve basketbol sahası olan parkı oturma gruplarıyla birlikte en kısa zamanda hizmete sunacağız" ifadesini kullandı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber