Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 24 Ocak 2021 - 11:38 Yorum: 0

Ergani Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi ekipleri kısıtlama günülerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kentin belirli noktalarına mama ve...

Ergani Belediyesi sokak hayvanlarını unutmadı

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediyesi ekipleri kısıtlama günülerinde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kentin belirli noktalarına mama ve su bıraktı.

Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'ün talimatı ile harekete geçen Ergani Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sokak hayvanları için kentin farklı noktalarına mama ve su bıraktı. 56 saatlik kısıtlama ve dondurucu soğuklar nedeni ile yiyecek bulmakta zorlanan hayvanlar için sokak sokak gezen ekipler, yaptıkları barınaklara mama bırakarak hayvanların karınlarını doyurmalarını sağladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber