Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 26 Nisan 2017 - 20:03 Yorum: 0

Ergani’deki silahlı kavgada yaralanan 2 kişi öldü

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde üç aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan 7 kişiden durumu ağır olan 2 kişi...

Ergani’deki silahlı kavgada yaralanan 2 kişi öldü

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde üç aile arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada yaralanan 7 kişiden durumu ağır olan 2 kişi hayatını kaybetti.

Olay, akşam saatlerinde Ergani ilçesi Dicle yolu üzeri Kurtuluş mevkiinde meydana gelmişti. Daha önce aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan üç aile arasında yaşanan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüşmüş ve 7 kişi yaralanmıştı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Ergani Devlet Hastanesi ve Diyarbakır'daki çeşitli hastanelere kaldırılmıştı. Yaralılardan durumu ağır olan 2 kişi tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber