Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Şubat 2018 - 11:28 Yorum: 0

Erganili gençlerden bakım evine ziyaret

Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bulunan Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri "İyilik Ağacı" projesi kapsamında ilçede bulunan bakım evini ziyaret ederek...

Erganili gençlerden bakım evine ziyaret

Diyarbakır'ın Ergani ilçesine bulunan Gençlik Merkezinin gönüllü gençleri "İyilik Ağacı" projesi kapsamında ilçede bulunan bakım evini ziyaret ederek büyükleriyle buluştu.

Ergani ilçesinde bulunan Gençlik Merkezinde gönüllü olarak çalışan gençler, "İyilik Ağacı" projesi kapsamında ilçede bulunan özel bir bakım evini ziyaret ederek orada bulunan büyüklerine moral verdi. Bakım evi yetkililerinden yaşlıların beslenme, bakım ve diğer ihtiyaçları ile ilgili bilgi alan gençler bakıma muhtaç büyükleriyle yakından ilgilendi. Projenin amacı hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Kenan Taş, merkezin gönüllü gençlerinin ve liderlerinin sadece gençlere değil çevredeki her kalbe dokunmayı amaçladığını belirterek, "Bugün de ilçemizdeki huzur evini ziyaret ederek buradaki büyüklerimizle sohbet ettik. Onların anılarını dinledik. Gönüllerinde yer bulmaya ve dualarını almaya geldik. Gençlik Merkezimizin bu kapsamdaki çalışmaları devam edecektir" dedi.

Erganili gençlerden bakım evine ziyaret

Erganili gençlerden bakım evine ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber