Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 19 Haziran 2018 - 17:08 Yorum: 0

Ergene Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Tekirdağ Ergene Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan temizlik çalışmasının ardından çöplerin çevreye yayılmasını önlemek ve sağlıklı toplanmasını...

Ergene Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Tekirdağ Ergene Belediyesi tarafından mahallelerde yapılan temizlik çalışmasının ardından çöplerin çevreye yayılmasını önlemek ve sağlıklı toplanmasını sağlamak amacıyla bin 500 adet çöp konteyneri alındı.

"Daha temiz bir Ergene" amacıyla çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç doğrultusunda ilçe merkezindeki çöp konteynerini yeniliyor. Çalışmalar kapsamında Ergene Belediyesi, çöplerin daha temiz ve hijyenik bir şekilde toplanabilmesi ve uzaklaştırılması için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. 2015 ve 2016 yılında toplamda bin adet çöp konteyneri alan Ergene Belediyesi, Mayıs 2018 tarihinde yapılan ihale kapsamında bin 500 adet 770 litre galvaniz çöp konteynerini Ergenelilerin hizmetine sundu.

Ergene ilçesinde atılan çöplerin kokmasını engelleyecek ve çevreyi kötü kokulardan arındıracak galvaniz konteynerler ile çevre kirliliğinin önüne geçilecek. Yeni çöp konteynerleri Ergene'de ikamet eden vatandaşlara sağlıklı ve temiz bir çevre imkanı sunacak.

Ergene Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Ergene Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber