Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 24 Mayıs 2016 - 21:03 Yorum: 0

Ergene Belediyesi’nin Düzenlediği Ücretsiz Çanakkale Gezileri Devam Ediyor

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Ergene Belediyesi'nin kültür gezileri kapsamında gerçekleştirdiği Çanakkale gezileri devam ediyor.

Ergene Belediyesi’nin Düzenlediği Ücretsiz Çanakkale Gezileri Devam Ediyor

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Ergene Belediyesi'nin kültür gezileri kapsamında gerçekleştirdiği Çanakkale gezileri devam ediyor.

İlk olarak ilçeye bağlı Yeşiltepe Mahallesi'yle başlayan geziler, belirlenen program kapsamında Velimeşe, Bakırça, Yulaflı, Marmaracık, Cumhuriyet, Ulaş, Kırkgöz, Esenler, Vakıflar, Misinli, İğneler, Pınarbaşı, Paşaköy, Sağlık, Yeşiltepe, Cumhuriyet ve Ahımehmet Mahallelerinden gerçekleştirilen programlarla devam edecek.

Ergenelilerin büyük beğeni ve memnuniyetini kazanan ücretsiz Çanakkale gezileri programı kapsamında katılımcılar profesyonel rehber eşliğinde sırasıyla Conkbayırı, Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş, Sargı Bezi Şehitliği, Şehitler Abidesi ve Kanlı Dere gibi ziyaret bölgelerinde ziyaretlerde bulundular.

Gezinin verimli geçmesi adına geziye katılan vatandaşlara rehber eşliğinde bilgilerin aktarıldığını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Tarihin yaşandığı Çanakkale'de bir tarih yaşanmıştır. Çanakkale savaşları tarihe yön veren ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasına büyük bir önem arz etmektedir. Belediye olarak savaşların 101'nci yılında gerçekleştirdiğimiz geziye vatandaşlarımızın yoğun talep göstermeleri bizleri memnun etti. Her mahallemizden belirlenen program dahilinde otobüslerimiz hareket edecektir" dedi.

Ergene Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, ücretsiz olarak düzenlenen Çanakkale turlarına katılmak isteyen vatandaşların Ergene Belediyesi hizmet binalarına nüfus cüzdanı fotokopisiyle başvurmaları gerektiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber