Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanlık seçimi

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısında, meclis başkanı ve yürütme kurulu seçimi yapıldı. Ulaş Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısı, saygı...

Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanlık seçimi

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi toplantısında, meclis başkanı ve yürütme kurulu seçimi yapıldı. 

Ulaş Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen meclis toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ergene Kent Konseyi Başkanı Bora Küçükçetin, toplantıda yaptığı konuşmada, kadınların son günlerde yaşanan olaylarla değersiz olarak algılanmakta olduğunu belirterek, "Toplumun en önemli mimari yapısına sahip olan kadınlarımızın iş hayatından siyasi hayata kadar birçok alanda başarının temsili olarak çalışmalarını yürütmektedir. Bizde Kent Konseyimizin ilk Genel Kurul Toplantısının ardından ikinci toplantısında kadın meclisinin kurulması gerektiğinin kanaatine vardık" dedi.

Ergene Kent Konseyi'nin, belediyenin de desteğiyle iki çalışanı ve bir başkanı olarak gönüllülük esasıyla çalışmalarını yürüttüğünü ifade eden Küçükçetin, bundan sonra çalışacak olanların da gönüllülük esası dikkate alınarak çalışmalarının yürütüleceğine inancının tam olduğunu vurguladı.

Yapılan konuşmaların ardından seçime katılan Nihal İşbilen, katılımcıların desteğini alarak Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı seçildi. 

Programa, Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Hülya İnci ve Ayça Çevikelli ile, Çorlu Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selda Er ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber