Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 26 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

Ergene'de ''Bir Yılda Bin Ağaç'' kampanyası

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediyesinin başlattığı ''Bir Yılda Bin Ağaç'' kampanyası kapsamında, Sağlık Mahallesi Gündoğdu Caddesi'ndeki boş arazide ağaç dikim töreni gerçekleştirildi. Belediye...

Ergene'de ''Bir Yılda Bin Ağaç'' kampanyası

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene Belediyesinin başlattığı ''Bir Yılda Bin Ağaç'' kampanyası kapsamında, Sağlık Mahallesi Gündoğdu Caddesi'ndeki boş arazide ağaç dikim töreni gerçekleştirildi. 

Belediye Başkanı Rasim Yüksel, törende, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü anısına 100. Yıl Hatıra Ormanı'nda, bini aşkın fidanı toprakla buluşturduklarını söyledi.

Ormanın kendileri için hava, su, ekmek gibi ihtiyaç duyulan doğal kaynaklar olduğunu belirten Yüksel, ormanları korumak ve geliştirmenin asli görevleri olduğunu vurguladı.

İlçe genelinde orta refüjler dahil olmak üzere park ve bahçe alanlarında ağaçlandırma çalışmalarının gerçekleştirildiğini ifade eden Yüksel, Sağlık Mahallesi'ndeki program dahilinde 6 noktada daha ağaç dikim çalışması gerçekleştirileceğini ifade etti.

Yüksel, belediye olarak yeşile, çevreye, doğaya ve fidan dikimine büyük önem verdiklerini, ilçe genelinde son bir hafta içinde binden fazla ağaç diktiklerini kaydetti.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber