Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Ergene'de "Filinta'nın Meleği" sahnelendi

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene ilçesinde, "Filinta’nın Meleği" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet binasında dört seans sahnelenen ve Türkiye'den ABD'ye giden Filinta ile...

Ergene'de 'Filinta'nın Meleği' sahnelendi

TEKİRDAĞ (AA) - Ergene ilçesinde, "Filinta’nın Meleği" adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Ergene Belediyesi Ulaş Hizmet binasında dört seans sahnelenen ve Türkiye'den ABD'ye giden Filinta ile ABD'li güzel bir kız olan Angela'nın hikayesini anlatan oyun, vatandaşların beğenisini topladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, oyun sonunda, belediye olarak sosyal anlamda da hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla sanatseverleri de düşünerek ilçede sık sık sosyal faaliyetler gerçekleştirdiklerini ifade eden Yüksel, "Gelecek günlerde de güzel tiyatro gruplarımızı vatandaşlarımızla buluşturacağız" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber