Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 12 Eylül 2016 - 03:08 Yorum: 0

Ergene’de kaza 2 ölü

Ergene'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

Ergene’de kaza 2 ölü

Ergene'de otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kazanın ardından otomobil sürücüsü kayıplara karışırken plakası bulunmayan motosiklette hayatlarını kaybeden kişilerin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgilere göre kaza Çorlu - Çerkezköy yolu üzerinde Ergene ilçesi sınırları içerisinde kalan Yulaflı Mahallesi mevkiinde meydana geldi. İddialara göre yan yoldan dönüş yapmak siteyen ve kazanın ardından kayıplara karışan sürücüs, tespit edilemeyen 59 UM 041 plakalı hususi otomobil Çorlu'dan Çerkezköy yönüne giden, üzerinde plaka bulunmayan ve kimlikleri tespit edilemeyen 2 kişinin bulunduğu motosiklete çarptı. Kazanın ardından motosiklette bulunan iki kişiden biri olay yerinde diğeri ise 112 Acil Servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

2 kişinin ölümü ile sonuçlanan kazanın ardından yapılan incelemede otomobil sürücüsünün aracını kaza yerine bıraktığı ve yaya olarak olay yerinden uzaklaştığı belirlendi. Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü Velimeşe Karakol Komutanlığı, Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Çorlu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının da olay yerinde yaptığı incelemelerin ardından refüje savrulan ceset cenaze aracına alınarak morga kaldırıldı.

Kazanın ardından otomobil sürücüsü kayıplar1a karışırken hayatlarını kaybeden 2 kişinin de üzerlerinden kimlik çıkmadığı ve kimliklerinin belirlenmesi için çalışma yapıldığı kaydedldi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Ergene’de kaza 2 ölü

Ergene’de kaza 2 ölü

Ergene’de kaza 2 ölü

Ergene’de kaza 2 ölü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber