Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 03 Mart 2021 - 13:33 Yorum: 0

Ergene’de meralar ıslah ediliyor

Ergene Kaymakamlığı, ilçede sürdürülen tarım ve hayvancılık faaliyetlerine katkı sunmak adına ilçenin İğneler mahallesinde bulunan merada ıslah çalışması...

Ergene’de meralar ıslah ediliyor

Ergene Kaymakamlığı, ilçede sürdürülen tarım ve hayvancılık faaliyetlerine katkı sunmak adına ilçenin İğneler mahallesinde bulunan merada ıslah çalışması gerçekleştirdi.

Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, İğneler mahallesinde öngörülen mera alana verimin arttırılmasına yönelik yapılan proje kapsamında Tekirdağ İl Tarım Müdürü Oktay Öcal ve Ergene İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Süleymanoğlu ile birlikte İğneler mahallesi merasına gübre atım faaliyetine katıldı.

İğneler Mahallesi Muhtarı Halit Dindar ile mahalle sakinlerinin de katıldığı programda İğneler merasının ıslah edilmesi için meraya gübre atıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber