Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 11 Mart 2015 - 16:28 Yorum: 0

Ergene'den kısa kısa

TMO Tekirdağ Şube Müdürüğü, Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti

Ergene'den kısa kısa

TEKİRDAĞ (AA) - Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Tekirdağ Şube Müdürü Yaşar Fidancı, Toprak Mahsulleri Ofisi Çorlu Ajans Amiri Hakkı Ağzıbüyük ve TMO personeli, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yüksel, makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada, ofis tarafından başlatılan ekmek israfını önleme kampanyasına Ergene Belediyesi olarak tam destek verileceğini söyledi.

Yürütülen kampanyayla ilgili Yüksel'e bilgi veren Fidancı ise ekmek İsrafını önleme kampanyasıyla sağlanan kazanımlar ve tasarruflara vurgu yaparak, şunları söyledi:

''Kampanyanın etkisiyle ülkemizde israfın azalması ve halkımızın tüketebileceği kadar ekmek almaya başlaması sonucunda, günlük olarak yaklaşık 11 milyon adet ekmek tasarrufu sağlanmıştır. Tasarruf edilen bu sayıda ekmek yaklaşık 11 milyon kişinin 1 günlük tasarrufla ise tüm Türkiye’nin 46 günlük ekmek ihtiyacı karşılanabilmektedir'' dedi. 

 

- "2'si 1 Arada" isimli tiyatro oyunu ilgi gördü

Ergene Belediyesi’nin katkılarıyla kültür sanat etkinlikleri kapsamında yetişkinlere yönelik ücretsiz olarak sahnelenen "2'si 1 arada" isimli tiyatro oyunu ilgi gördü.

Ulaş Hizmet binasındaki salonda sahnelenen oyunda Cemal Hünal, Ruhi Sarı, Neslihan Soydan ve Duygu Şen rol aldı.

Oyun sonunda konuşan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdikleri çok sayıda projenin olduğunu söyledi.

Yüksel, bu tür tiyatro oyunu ve sanatsal etkinliklere gelecek zaman içerisinde daha fazla yer vereceklerini ifade ederek, ''Değerli oyuncularımızın da yer aldığı tiyatro oyununu tiyatro severlerle buluşturduk. Öncelikle keyifli dakikalar yaşatan oyuncularımıza ve yoğun katılım gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

 

- Çorlu Kızılay Şubesi'nden Başkan Yüksel’e ziyaret

Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka ve yönetim kurulu üyeleri, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i ziyaret etti.

Yüksel, ziyarette yaptığı konuşmada, Çorlu Kızılay Şubesi'ne ve yönetim kuruluna ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Kızılay'ın, hiç bir çıkar gözetmeden hizmet alanında önemli faaliyetler yürüterek insan hayatı için önemli sayılan birçok başarılı çalışmaya imzasını attığını belirten Yüksel, ''Gönüllerin desteği ile dünyanın neresinde olursa olsun insan onurunu korunması doğrultusunda tüm gücüyle çalışmalarını yürütmekte ve ülkemizde olduğu gibi ilçelerimizde de bu alanda faaliyet gösteren kurum ve kuruluşlar her daim önem arz etmektedir" diye konuştu.

Çorlu Kızılay Şube Başkanı Selime Dodurka, ziyarette Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e plaket takdim etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber