Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 17:08 Yorum: 0

ERGİM, Ilıcalı ile yemekte bir araya geldi

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) üyeleri Erzurum AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile istişare yemeğinde bir araya geldi.

ERGİM, Ilıcalı ile yemekte bir araya geldi

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) üyeleri Erzurum AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile istişare yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, Erzurum ekonomisi ve gençlerin Erzurum ekonomisindeki konumları değerlendirildi.

Erzurum'daki gençlerin büyük bir potansiyele sahip olduğunu kaydeden Ilıcalı, "Gençler bu potansiyeli ve gücünü zaten 15 Temmuz hain darbe girişiminde ve sonrasında ortaya koydu" dedi. Erzurum gençliğinin 15 Temmuz'da olduğu gibi kendilerini ekonomide de göstermesi gerektiğini dile getiren Ilıcalı, Erzurum ekonomisinin gençlere ihtiyacı olduğunu ifade etti. ERGİM'in büyük bir boşluğu kapattığını belirten Ilıcalı, "ERGİM'in Erzurum'un kanayan yarasına pansuman yaptığına inanıyorum. Çünkü gelecek gençlerin olacak. Bunun için de gençlerin daha bilinçli olması için ERGİM'e çok iş düşüyor. Ben de elimden geldiğince hem gençlere hem de genç iş adamlarımızın bir kuruluşu olan ERGİM'e destek vermeye çalışıyorum" diye konuştu.

İstişare yemeğinde Erzurum Milletvekili Ilıcalı ile Erzurum gençliğinin sıkıntılarını konuşma fırsatı bulduklarını belirten ERGİM Yönetim Kurulu Başkanı Kağan Alparslan Çakır, "Sayın Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk. Bizlere altın değerinde öğütlerde bulundu. Biz de bu öğütler çerçevesinde Erzurum için en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bilgi Çağında olmamız hasebiyle Milletvekilimizin uzman ve derin görüşlerine her zaman ihtiyacımız olacaktır. Önümüzdeki günlerde ERGİM olarak Erzurum ekonomisi ve gençlerle ilgili bir dergi hazırlığımız var. Milletvekilimiz Mustafa Ilıcalı ile yaptığımız bilgi dolu söyleşi de bu dergide olacak. Özellikle gençlerimizin o söyleşiyi okumasını tavsiye ederim" şeklinde konuştu.

Çok verimli bir toplantı gerçekleştiğini belirten ERGİM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tuğra Ömer Eşrefoğlu ise "Biz her zaman desteğini esirgemeyen Milletvekilimiz Mustafa Ilıcalı'ya çok teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

ERGİM, Ilıcalı ile yemekte bir araya geldi

ERGİM, Ilıcalı ile yemekte bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber