Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Mayıs 2016 - 15:18 Yorum: 0

Ergim’den Tanışma Ziyareti

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Erzurum'daki yerel yönetimlere tanışma ziyareti gerçekleştirdi.

Ergim’den Tanışma Ziyareti

Erzurum Genç İş Adamları Meclisi (ERGİM) Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Erzurum'daki yerel yönetimlere tanışma ziyareti gerçekleştirdi. Çakır ve ekibi, Erzurum Emniyet Genel Müdürü Kamil Karabörk, Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak ve Erzurum Organize Sanayi Bölesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney'i ziyaret etti.

ERGM Başkanı Kağan Alparslan Çakır ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Erzurum Emniyet Genel Müdürü Karabörk, ERGİM'in Erzurum'a çok faydalı olacağını söyledi. Gençlerin her alanda aktif olması gerektiğini belirten Karabörk, ERGİM'in gençlere öncü olacağını kaydetti. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Karabörk ve ERGİM ekibi beraber hatıra fotoğrafı çekti.

Karabörk'ten sonra Atatürk Üniversitesi Rektörü Hikmet Koçak'ı ziyaret eden ERGİM Başkanı Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Koçak'tan tavsiyeler aldı. ERGİM olarak üniversite öğrencilerine örnek olduklarını belirten Koçak, ERGİM'in Erzurum'a ve Atatürk Üniversitesine çok faydası olacağını ifade etti. ERGİM üyelerini güler bir yüzle karşılayan Koçak, aynı güler yüzle uğurladı.

ERGİM son ziyaretini ise Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Ergüney'e yaptı. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, Ergüney, genç iş adamlarına tavsiye ve önerilerde bulundu. "Gelecek gençlerin elinde" diyen Ergüney, Erzurum'da gençlerin bir çatı altında toplanacağı kuruluş olmadığını ama artık ERGİM'in olduğunu söyledi. ERGİM'in gençleri her alanda üretmek için teşvik edeceğine inancının tam olduğunu belirten Ergüney, ERGİM ekibine yapacakları çalışmalar için kolaylıklar diledi.

Ergim’den Tanışma Ziyareti

Ergim’den Tanışma Ziyareti

Ergim’den Tanışma Ziyareti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber