Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Mayıs 2016 - 15:18 Yorum: 0

Ergin Ataman: "Ben Ve Göksenin Hedef Haline Getirildik"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayla kendisi ve oyuncusu Göksenin Köksal'ın hedef haline geldiklerini belirterek,...

Ergin Ataman: 'Ben Ve Göksenin Hedef Haline Getirildik'

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayla kendisi ve oyuncusu Göksenin Köksal'ın hedef haline geldiklerini belirterek, "Haftalardır yaptığım iyi niyetli çabaları planlanmış bir tezgah olarak göstermeye çalışan zihniyetin takdirini Türk spor kamuoyuna bırakıyorum" dedi. Ataman ayrıca, "Fenerbahçe Başkanı olan şahıs ile en ufak bir diyalog ve göz temasım olmamıştır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank'ın Başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Kulübü'nün, hakkında yaptığı açıklamalara sosyal medya adresinden cevap verdi. Ataman'ın açıklamaları şöyle:

"Dün akşam oynanan maçta yaşananlarla ilgili yorumdan kaçınmak istesem de Fenerbahçe Spor Kulübü'nün son açıklamasından sonra sessiz kalamayacağım.

Saha içinde bir pozisyonda yaşananlardan sonra salonda gerginlik artmasın diye oyuncumu kenara aldım. Ancak bizim benchin 1 metre yakınındaki grubun, milli bir sporcuya çok ağır küfürlü tezahüratı başlayınca başhakemden kuralı uygulayıp anons yaptırmasını istedim.

Susturulması gereken bu grubun tezahüratları ayrıca ekranlardan da gayet net bir şekilde duyuldu. Ancak başhakem ısrarla bunu reddedince ben de kendisine itiraz ettim. Ne Fenerbahçe taraftarıyla ne de Fenerbahçe Başkanı olan şahıs ile en ufak bir diyalog ve göz temasım olmamıştır.

Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamayla yine ben ve sporcum hedef haline getirilmiştir. Türkiye'de sporun güzelliklerinin ön plana çıkması için haftalardır yaptığım iyi niyetli çabaları planlanmış bir tezgah olarak göstermeye çalışan zihniyetin takdirini Türk spor kamuoyuna bırakıyorum.

Ancak şunun da altını çizmek isterim ki bu zihniyet, her platformda sürdürdüğüm fair-play çabalarının önüne geçemeyecektir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber