Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Şubat 2018 - 22:48 Yorum: 0

Ergin Ataman: “Eksik oyuncularımızın olması mağlubiyeti etkiledi”

Bugün mecburiyetten dolayı genç oyuncuları oynattığını belirten Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Türkiye Kupası'nda 3 oyuncumuzu kaybettik,...

Ergin Ataman: “Eksik oyuncularımızın olması mağlubiyeti etkiledi”

Bugün mecburiyetten dolayı genç oyuncuları oynattığını belirten Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Türkiye Kupası'nda 3 oyuncumuzu kaybettik, bu da bizim için kötü oldu. Euroleague'de Zalgiris'e karşı böyle eksik oynamamız da mağlubiyeti etkiledi" dedi.

THY Euroleague'in 23. haftasında Anadolu Efes, sahasında Zalgiris Kaunas'a 70-86 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, "Bence bugün ilk çeyreğe normal basketbolumuzla başladık. Ancak ikinci çeyreğe kötü başladık. Topu çeviremedik ve boş atışlar bulamadık. Hücumda hatalar yaptık. İkinci yarıda da kötü oyunumuzu sürdürdük. Türkiye Kupası'nda 3 oyuncumuzu kaybettik, bu da bizim için kötü oldu. Euroleague'de Zalgiris'e karşı böyle eksik oynamamız da mağlubiyeti etkiledi. Bugün mecburiyetten dolayı genç oyuncularla başladık. Çünkü Simon ve Dragic sakat, Doğuş da milli takımda. Elimizdeki oyuncular bunlar. Genç oyuncularımız da henüz bu seviyelere hazır değiller" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber