Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 31 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

Ergin Ataman, kafa karıştırdı

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, milli takım konusundaki kararın Türkiye Basketbol Federasyonu'na ait olduğunu...

Ergin Ataman, kafa karıştırdı

A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, milli takım konusundaki kararın Türkiye Basketbol Federasyonu'na ait olduğunu söyledi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Harun Erdanay'ın A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Odeabank Başantenörü Ergin Ataman'ın milli takımı bıraktığı açıklamasından sonra Ataman, resmi sosyal medya adresinden konuyla ilgili açıklama yaptı.

Ergin Ataman'ın açıklamaları şöyle:

"2017 Haziran sonuna kadar Galatasaray Odeabank ile sözleşmem devam ettiğinden, Milli Takım konusunda bir tercih yapmam söz konusu değil. Geçmişte olduğu gibi, gelecekte de Milli Takım'da görev yapmak benim için onur olacaktır. Bu konudaki karar TBF'ye aittir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber