Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Kasım 2016 - 19:48 Yorum: 0

Ergin Ataman: "Son Avrupa Şampiyonası’ndaki ölüm gurubundan sonra bu kura iyi"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, EuroBasket 2017 kura çekimi sonrası, "Son Avrupa Şampiyonası'ndaki ölüm gurubundan sonra bu kura iyi" dedi.

Ergin Ataman: 'Son Avrupa Şampiyonası’ndaki ölüm gurubundan sonra bu kura iyi'

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, EuroBasket 2017 kura çekimi sonrası, "Son Avrupa Şampiyonası'ndaki ölüm gurubundan sonra bu kura iyi" dedi.

2017 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda (EuroBasket 2017) Türkiye'nin rakipleri belli oldu. Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan turnuvada Türkiye'nin D Grubu'ndaki rakipleri, Büyük Britanya, Rusya, Sırbistan, Letonya ve Belçika oldu.

Kura çekimi sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, hem kurayı değerlendirdi hem de milli takım başantrenörülüğü ile ilgili soruyu cevaplandırdı. Ataman açıklamasında, "Son Avrupa Şampiyonası'ndaki ölüm gurubundan sonra bu kura iyi bir kuradır. Kendi ülkemizde düzenlenecek bir organizasyon olacağını düşündüğümüzde iyi bir kura çektik. İlk iki şansımızı yüksek görüyorum. Çapraz eşleşme için de ilk ikiye girmek bize ciddi bir avantaj sağlar. Önemli olan Türk Milli Takımı'nın bu 2017 Avrupa Şampiyonası'ndaki başarısıdır. Bu şampiyonada madalya kazanabileceğimizi düşünüyorum. Milli takımın hangi başantrenörle bu madalyaya daha çok yaklaşacak Hidayet Türkoğlu başkanlığındaki federasyonun vereceği bir karar. Türk basktbolseverler bir süre daha "başantrenör kim olacak" diye merak edecek. Türkiye'de bu takımı başarıya götürebilecek birçok arkadaşım var. Kimse bu görevden kaçmaz. Biz layığıyla bu görevi yerine getirdik. Bundan sonra da yerine getiririz. Kararı TBF verecek ama kim olursa olsun milli takım madalya için sonuna kadar savaşacaktır" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber