Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Kasım 2014 - 12:48 Yorum: 0

ERGO'da yıl sonu acente sayısı hedefi bin 400

BURSA (AA) - ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, firma olarak bin 300 olan acente sayısını yılın sonunda bin 400'e yükseltmeyi hedeflediklerini bildirdi.Türe, yeni iş stratejisi...

ERGO'da yıl sonu acente sayısı hedefi bin 400

BURSA (AA) - ERGO Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, firma olarak bin 300 olan acente sayısını yılın sonunda bin 400'e yükseltmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Türe, yeni iş stratejisi kapsamında bu sene gerçekleştirilen çalışmaları ve sigorta sektöründeki gelişmeleri, Bursa’da bir otelde düzenlenen toplantıda gazetecilere anlattı.

ERGO Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Theo Kokkalas liderliğinde geçen yıl sürdürülebilir karlılıkla büyüdüklerini ve Türkiye'nin önde gelen sigorta şirketlerinden biri olma hedefine ulaşmak için üç ana strateji belirlediklerini dile getiren Türe, "Stratejilerimiz, üstün hizmet sunarak acentelere ve müşterilere odaklanmak, gelişmiş risk değerlendirme yetkinliğini güçlendirmek ve operasyonel mükemmeliyet olarak belirlendi. Bu hedef doğrultusunda hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Türe, bu yıl üst yönetim, bölge müdürleri ve acente temsilcileri tarafından iş ortaklarına yönelik yaklaşık 20 bin ziyaret gerçekleştirdikleri bilgisini vererek, "ERGO Türkiye olarak bin 300 acentemiz bulunuyor. Bu yılın sonunda acente sayımızın bin 400'e ulaşmasını hedefliyoruz” diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber