Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 06 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Erkan Sözeri: "Adana Demirspor’a sonsuz başarılar"

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da karşılıklı görüşülerek yollar ayrılan Teknik Direktör Erkan Sözeri, Adana Demirspor'a başarı diledi.

Erkan Sözeri: 'Adana Demirspor’a sonsuz başarılar'

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor'da karşılıklı görüşülerek yollar ayrılan Teknik Direktör Erkan Sözeri, Adana Demirspor'a başarı diledi.

Sözeri, yaptığı açıklamada, sezon başı sıkıntılarla başlayıp, sorunlarla sürdürdükleri ligde 6 maçta alınan 1 mağlubiyete rağmen camianın hedefinin, beklentilerinin yüksek olması ve sabırsızlığından dolayı yönetim kuruluyla karşılıklı görüşmelerinden, kan değişiminin Adana Demirspor futbol takımı ve camiası adına sağlıklı olacağı kararı çıktığını ifade etti. Sözeri, "Geçen haftaki demecimden de anlaşılacağı üzere, hiçbir tazminat talebimiz olmadan yollarımız dostane bir şekilde ayrılmıştır. Özellikle zor günlerimizde bize destek olan başkanımız Sedat Sözlü, tüm yöneticilerimiz, Ahmet Cingöz hocamız, oyuncularımız, personelimiz ve telefonla bana ulaşıp destek olan Adana Demirspor taraftarına teşekkür ederim. Adana Demirspor camiasına sonsuz teşekkür eder başarılar dilerim" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber