Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 13 Temmuz 2018 - 17:10 Yorum: 0

Erkek Bere Modelleri – Fonem Tekstil & Fonem Store

Dört mevsimin de yaşandığı ülkemizde kış ayları oldukça çetin geçiyor.

Erkek Bere Modelleri – Fonem Tekstil & Fonem Store

Dört mevsimin de yaşandığı ülkemizde kış ayları oldukça çetin geçiyor. Bu nedenle soğuklardan korunma için sadece kazak, hırka, palto, kaban gibi giysiler yeterli olmuyor. Atkı, bere ve eldiven gibi kış aksesuarlarını da kullanmak gerekiyor. Eskiden kadın atkı ve berelerinde daha fazla renk ve model seçeneği bulunuyordu. Ama günümüzde erkek atkı ve berelerinde de çok fazla renk ve model seçeneği bulunuyor. Erkek atkı modası da hemen her yıl değişiyor, yeni renkler, yeni modeller moda oluyor. Ülkemiz erkekleri de artık giyim tarzına, kombinlerine, aksesuarlarına daha fazla önem veriyor. Bereler öncelikle soğuklardan korunma amacıyla tasarlanmış parçalardır. Ama günümüzde sağlayacağı görsellik de önem kazanmıştır.

Fonem Tekstil kaliteli ve farklı tasarımlarla her türlü zevk ve ihtiyaca uygun erkek bereleri üretiyor. Spor giyim tarzıyla uyumlu bereler yanında takım elbiseyle, ceket ve paltoyla da uyumlu bere çeşitleri üretiliyor. Başımızı ve kulaklarımızı sıcacık tutacak yün bereler her tür giyim tarzıyla uyum sağlıyor. Berelerde daha çok siyah, kahve, lacivert, gri, bordo gibi koyu renkler tercih ediliyor. Yün, triko, polar gibi malzemeler de yumuşak dokularıyla en çok tercih edilen malzemelerdir. Farklı alanlarda kullanılmak üzere farklı tercih edilir. Düz bereler, katlamalı bereler, ponponlu bereler, arkadan sarkmalı bereler, kar maskeli bereler en çok beğenilen modellerdir. Farklı kıyafetler için farklı bereler kullanılacağı için herkesin dolabında birden fazla bere bulunur.

Aldığınız berenin kısa sürede bozulmasını istemiyorsanız belirli markaların kaliteli ürünlerini tercih etmelisiniz. Fonem berelerin üretiminde birinci sınıf kalite malzemeler kullanılır. Bereler uzun yıllar deforme olmadan, sarkmadan, renkleri solmadan kullanılabilir. Fonem erkek bere çeşitlerini  linkinde görebilirsiniz. Berelerle ilgili detaylı açıklamalar, fiyat bilgileri, sipariş ve teslimat bilgileri de sitede yer almaktadır. Ayrıca fonem bereler ünlü giyim mağazalarında da satılmaktadır. Günlük 6-8 bin üretim kapasitesi olan firmamız her türlü toptan bere siparişini de kısa sürede teslim etmektedir. Firmamız yurt dışında da birçok ülkeye bere ihraç etmektedir. Kaliteli ve şık erkek bere çeşitleri en uygun fiyatlarla firmamızda bulunmaktadır.

Kredi kartına taksitle sipariş vermek için web sitemiz :

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber