Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 04 Mayıs 2015 - 00:24 Yorum: 0

Erkekler Futsal'da Heyecan Devam Ediyor

Ünilig Finaller Erkekler Futsal’da ikinci gün karşılaşmaları tamamlandı.

Erkekler Futsal'da Heyecan Devam Ediyor

Ünilig Finaller Erkekler Futsal’da ikinci gün karşılaşmaları tamamlandı.

Üniversiteler Spor Ligi Erkekler Futsal’da heyecan bugün oynanan 6 karşılaşmayla devam etti. A Grubu’nda ilk maçta Dicle Üniversitesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 6-6 berabere kalırken, grubun diğer maçında Ordu Üniversitesi Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ni 4-3 mağlup etti.

B Grubu’nda Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Karabük Üniversitesi’ni 9-5 mağlup ederken, Adnan Menderes Üniversitesi, Bülent Ecevit Üniversitesi’ni 6-3 ile geçti. Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Adnan Menderes Üniversitesi Teknik Direktörü “ Dün ilk maçımıza yeterince konsantre olamadık, Muğla ekibi de iyi ve kuvvetli bir ekipti. İyi başlamadık basit goller yedik ve sonrasında maçı toparlamakta güçlük çektik. Ama biz de çok iyi bir takımız; bugün daha iyi mücadele ettik ve kazandık. Yarın da Karabük maçını alıp, gruptan en iyi ikinci olarak çıkmayı hedefliyoruz. Adnan Menderes Üniversitesi olarak gerçekten iyi bir takımız, buraya Ege Grubu’nda geçen senenin finalisti 9 Eylül Üniversitesi’ni yenerek geldik. Eğer en iyi ikinci olarak gruptan çıkarsak ve diğer gruplarda işler yolunda gider dilediğimiz eşleşmelerle karşılaşırsak, şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu söyleyebilirim” şeklinde konuştu.

C Grubu’nda oynanan ilk maçta İstanbul Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi’ni 5-3 ile geçerken, bir gol düellosu şeklinde geçen Kafkas Üniversitesi-İstanbul Teknik Üniversitesi maçı Kars temsilcisinin 8-6’lık üstünlüğüyle sona erdi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber