Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2016 - 09:38 Yorum: 0

Erkekleri kıskandılar motor grubu kurdular

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da erkeklerin motosiklet sürmesini kıskanan bir grup kadın, "Trafikte bizde varız" sloganıyla kendi aralarında "Süslü Egzoz"...

Erkekleri kıskandılar motor grubu kurdular

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'da erkeklerin motosiklet sürmesini kıskanan bir grup kadın, "Trafikte bizde varız" sloganıyla kendi aralarında "Süslü Egzoz" adı altında motosiklet grubu kurdular.

Hemen hemen birçok yerde görülen erkek motosiklet gruplarına karşılık, Tekirdağlı bir grup kadın da "Süslü Egzoz" adı altında kadın motosiklet grubu kurdu. Şu anda 20 kadından oluşan bir grubun olduğunu ifade eden "Süslü Egzoz" Kadınlar Motosiklet Grubu Başkanı Kübra Ağlamaz, grup adına sosyal medya üzerinden hesap açtıklarını ve isteyen bayan arkadaşların bu sayfaya başvuruda bulunacağını söyleyerek, "Bayan olması şartıyla, iki teker sevsin başımızın üstünde yeri var" dedi.

"Kıskandığımız için böyle bir şey yaptık"

Gazetecilere açıklamada bulunan Ağlamaz, bu grubu aslında biraz da kıskançlıktan dolayı kurduklarını ifade ederek, "Sürekli erkekler gezilere katılıyor, selfieler atıyor. Biraz da onu kıskandığımız için böyle bir şey yaptık. Tekirdağ'da kadınlar da çok fazla motosiklet kullanıyor. Onları bir arada toplamak, birlikte geziler yapmak istiyoruz. Hafta başında, motorlarımıza pembe kurdeleler bağlayıp meme kanserine dikkat çekmek ve destek vermek istiyoruz. Bu yaşam tarzı ve kültür de trafikte biz de varız. Böyle etkinlikler için, yani hayatın kötü gidişatından uzaklaşmak ve biz kadınlara yapılan baskılara tepki olarak böyle bir grubu kurduk. Hem geziler düzenleyerek özgürlüğe kontak açacağız,hem de sosyal sorumluluk alanlarında görev alacağız. Genel olarak sosyal medyada bir hesap kurduk. Orada şu anda 20 kişiyiz" diye konuştu.

"Bayan olması şartıyla iki teker sevsin başımızın üstünde yeri var"

Gruba katılım şartlarını da belirten Ağlamaz, "Bayan olması ve motosiklet tutkusunun olması şart. 2 teker sevsin, bizim başımızın üzerinde yeri var. Bisiklet bile olur" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber