Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Ağustos 2016 - 16:03 Yorum: 0

Erkoç Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde olduğu konvoyun...

Erkoç Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınadı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun içinde olduğu konvoyun Artvin yakınlarında terörist bir saldırıya maruz kalmasına ilişkin bir mesaj yayımladı ve yaşanılan olayı kınadı.

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç mesajında, birlik ve beraberliğe, huzura kast eden terör saldırılarını kınadıklarını belirtti. Erkoç, "Terör saldırısı, Ana Muhalefet Parti Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ve onu korumakla görevli güvenlik güçlerimize karşı gerçekleştirilmiştir. Bir askerimizin şehit olduğu, iki askerimizin yaralandığı bu alçak kalleşçe saldırıyı şiddetle kınıyorum. İş dünyası adına Kılıçdaroğlu'na, Cumhuriyet Halk Partisi'ne ve tüm siyaset camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Saldırıda şehit olan asker kardeşimize Allah'tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim" ifadeleri kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber