Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 23 Kasım 2014 - 09:28 Yorum: 0

Erkunt Traktör bayiler toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Erkunt Traktör firmasının yıllık olağan bayiler toplantısı Çanakkale'de yapıldı.Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan, bir otelde düzenlenen...

Erkunt Traktör bayiler toplantısı

ÇANAKKALE (AA) - Erkunt Traktör firmasının yıllık olağan bayiler toplantısı Çanakkale'de yapıldı.

Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeynep Erkunt Armağan, bir otelde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Çanakkale'nin bambaşka bir şehir olduğunu, Gelibolu Yarımadası'nı ziyaret ettiğini ve çok büyük keyif aldığını söyledi.

Çanakkale'de firmalarının geldiği noktanın çok iyi olduğunu aktaran Armağan, "Erkunt Traktör'ün buradaki payının yüzde 24 olduğunu düşünürsek, bu pazarın daha iyi olacağını gösteriyor. En büyük hayalim 2 traktörden birinin Erkunt olması. 11 yıl önce 'kendi traktörümüzü yapalım' diyerek yola çıktık ve her gün büyüyerek ilerliyoruz" dedi.

Armağan, Türkiye'de 150 noktada satış ve 350 servis ağlarının bulunduğunu kaydetti. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber