Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 31 Ekim 2014 - 12:28 Yorum: 0

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan tünelin sonuna kadar inerek çalışmaları inceledi

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması

KARAMAN (AA) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ermenek'teki maden ocağında mahsur kalan işçilerin kurtarılması için yürütülen çalışmaları incelemek üzere tünelden ocağın sonuna kadar inerek çalışmaları yerinde inceledi.

Olayın ilk günü bölgeye gelen Yıldız, Çelik ve Elvan, 24 saat bölgedeki çalışmaların koordinasyonunu sağlıyor. Bakanlar, madendeki suyun tahliyesi ve tahkimatlar kurularak işçilere ulaşılması için aralıksız süren çalışmaları yerinde takip ediyor.

Bugün sabahın ilk ışıklarıyla tünel girişinden en aşağı kısma kadar inen bakanlar, teknik çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Tüneldeki incelemelerin ardından dışarı çıkan Yıldız, Elvan ve Çelik, maden ocağında mahsur kalan işçilerin yakınlarının yanına giderek çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber