Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Kasım 2014 - 16:38 Yorum: 0

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması

AFAD: "Desandre bölümünde 753 kotunda çalışmalar devam etmektedir. Bu alandan şimdiye dek 1636 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Son 24 saatte 44 metre ilerleme sağlanmıştır"

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması

KARAMAN (AA) - Ermenek ilçesindeki kömür ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında, son 24 saatte 44 metre ilerleme sağlandığı bildirildi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan yazılı açıklamada, bugün itibarıyla 315 arama-kurtarma personeli ve toplam 603 kişilik bir ekibin, Ermenek'te devam eden çalışmalarda görev aldığı belirtildi.

Çalışmaların, sekizer saatlik üç vardiya halinde aralıksız devam ettiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Desandre bölümünde 753 kotunda çalışmalar devam etmektedir. Bu alandan şimdiye dek 1636 vagon hafriyat çıkarılmış durumdadır. Son 24 saatte 44 metre ilerleme sağlanmıştır. Ermenek'te devam eden çalışmalara Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Diyanet İşleri Başkanlığı, Karaman Valiliği, Karaman Belediyesi, Konya Büyükşehir Belediyesi, Ermenek Kaymakamlığı, Ermenek Belediyesi, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK), Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu (TKİ) ile sivil toplum örgütlerinin katkıları ile devam edilmektedir. Gelişmeler 7/24 takip edilmektedir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber