Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Eylül 2016 - 14:24 Yorum: 0

Eroğlu Bingöl’e geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Erdoğlu, Cuma günü Bingöl'e gelecek.

Eroğlu Bingöl’e geliyor

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Erdoğlu, Cuma günü Bingöl'e gelecek.

Orman ve Su İşleri Bakanı Erdoğlu, beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Cuma günü Bingöl'e gelecek. Sabah saat 10.15'de özel uçakla kente gelmesi beklenilen Eroğlu, ilk olarak Bingöl Valiliği'ni ziyaret edip, burada gazetecilere açıklamalarda bulunacak. Daha sonra AK Parti Bingöl İl Başkanlığını ve Bingöl Belediyesi'ni ziyaret etmesi beklenilen Eroğlu, Cuma namazını merkez Ulucami'de kılacak.

Eroğlu, Bingöl'deki temasları kapsamında DSİ tesisleri toplu temel atma ve orman köylerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak. Bingöl Üniversitesi'nde düzenlenecek olan koordinasyon toplantısına da katılacak olan Bakan Erdoğlu, saat 17.40'da özel uçakla Ankara'ya dönecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber