Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 31 Ağustos 2016 - 09:38 Yorum: 0

Erol Evgin’den 30 Ağustos konseri

Türk pop müziğinin öncü isimlerinden Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Beylikdüzü'nde sahne aldı.

Erol Evgin’den 30 Ağustos konseri

Türk pop müziğinin öncü isimlerinden Erol Evgin, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Beylikdüzü'nde sahne aldı. Sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren Evgin sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatırken, konser havadan görüntülendi.

Türk pop müziğinin usta isimlerinden ünlü sanatçı Erol Evgin, Beylikdüzü Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Barış ve Sevgi Buluşmaları'nın ilk günü olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda sahne aldı. Beylikdüzü etkinlik alanında düzenlenen konserde sevilen şarkılarını seslendiren Evgin, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Binlerce vatandaş şarkılara hep birlikte eşlik ederken, ünlü sanatçının sahne performansı büyük beğeni topladı. Ünlü sanatçı, bir döneme damga vuran şarkılarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece yaşattı. Konser havadan da görüntülendi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber