Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 31 Ağustos 2016 - 12:03 Yorum: 0

Erol Olçak Kültür Merkezi yön tabelaları tamamlandı

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile adı 15 Temmuz gecesi darbe girişimcilerince şehit edilen Erol Olçak'ın adı verilen Kuruçeşme Kültür...

Erol Olçak Kültür Merkezi yön tabelaları tamamlandı

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile adı 15 Temmuz gecesi darbe girişimcilerince şehit edilen Erol Olçak'ın adı verilen Kuruçeşme Kültür Merkezi'nin yön tabelalarının değişimi de yapıldı.

Bilindiği gibi 15 Temmuz gecesi FETÖ mensuplarınca gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın siyaset dünyasında çok sayıda kampanyanı yürüten ünlü reklamcı Erol Olçak ve 16 yaşındaki oğlu Abdullah Tayyip Olçak da şehit olmuşlardı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın isteği ile Kuruçeşme'deki kültür merkezinin ismi Erol Olçak Kültür Merkezi olarak değiştirilmişti. Belediyenin Ulaşım Müdürlüğü ekiplerince, Kuruçeşme bölgesindeki kültür merkeziyle ilgili yön tabelaları Erol Olçak olarak değiştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber