Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 29 Mayıs 2016 - 17:13 Yorum: 0

Ersan Gülüm Çin’deki İkinci Golünü Attı

Sezon ortasında Beşiktaş'tan Hebei China Fortune'a transfer olan Ersan Gülüm, bugün Chongqing Lifan ile deplasmanda oynanan 11. hafta mücadelesinde Çin kariyerindeki...

Ersan Gülüm Çin’deki İkinci Golünü Attı

Sezon ortasında Beşiktaş'tan Hebei China Fortune'a transfer olan Ersan Gülüm, bugün Chongqing Lifan ile deplasmanda oynanan 11. hafta mücadelesinde Çin kariyerindeki 2. golünü kaydetti.

7 milyon Euro bonservis bedeliyle Hebei China Fortune'a imza atan Ersan Gülüm, Çin kariyerindeki 2. golünü kaydetti. Deplasmanda Chongqing Lifan ile karşılaşan Hebei China Fortune'da Ersan 80. dakikada takımını 2-0 öne geçiren gole imza attı. Ersan Gülüm diğer golünü ise sezonun ilk maçı olan Guangzhou R&F - Hebei China Fortune karşılaşmasında atmıştı. 29 yaşındaki başarılı stoper, Çin kariyerinde şimdiye kadar 4 sarı kart gördü.

Ersan'lı Hebei China Fortune, 11. hafta itibari ile Çin Ligi'nde 23 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber