Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 24 Haziran 2016 - 14:13 Yorum: 0

Ersan İlyasova, Oklahoma Cıty’e Takas Oldu

NBA'de Orlando Magic forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova, Oklahoma City Thunder'a takas oldu.

Ersan İlyasova, Oklahoma Cıty’e Takas Oldu

NBA'de Orlando Magic forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova, Oklahoma City Thunder'a takas oldu.

NBA'de Doğu Konferansı takımlarından Orlando Magic'te forma giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova, Batı Konferansı takımlarından Oklahoma City Thunder'a takas oldu. Draft gecesi gerçekleşen takasta 12. sıradan Thunder tarafından seçilen basketbol efsanesi Arvydas Sabonis'in oğlu Domantas Sabonis ve İspanyol basketbolcu Serge Ibaka Orlando Magic'e giderken, Ersan İlyasova ve Victor Oladipo da Oklahoma City Thunder'a gönderildi.

2005 yılında 2 tur 36. sıradan Milwaukee Bucks tarafından seçilen İlyasova, NBA'de daha öncede Detroit Pistons ve Orlando Magic takımlarında forma giymişti.

İlyasova bu sezon ortasında takas olduğunu Orlando Magic'te 22 karşılaşmada 20.3 dakika, 8.1 sayı, 5.5 ribaund ve 0.5 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Ersan İlyasova, Oklahoma City Thunder'da Türk oyuncu Enes Kanter ile forma giyecek. Böylece NBA tarihinde ilk kez iki Türk oyuncu aynı takımda oynayacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber